Unique Wines at Muscat

  • Unique Wines at Muscat
  • Unique Wines at Muscat
  • Unique Wines at Muscat
  • Unique Wines at Muscat
  • Unique Wines at Muscat
  • Unique Wines at Muscat
  • Unique Wines at Muscat
Issue 111, April 2018.
Unique Wines at Muscat
 
The Muscat restaurant recently enriched its wine list with some excellent new choices. Stop in to try the supple Sparkling Shiraz 2010 from South Australia’s Schild Estate, which is harmoniously paired with the josper oven-prepared pork fillet. The stunning confit goose leg deserves a tipple of La Crotta di Vegneron’s Pinot Noir Bianco 2015. This Italian wine is produced from the world-famous Pinot Noir grape variety but is unexpectedly served as a white wine. To highlight the unique taste of our octopus dishes, we recommend the fragrant Vermentino by Toscana’s elite Italian winemaker Col de Bacche. Muscat is one of Lviv’s first venues to offer Greek wine, one of the world’s trendiest blends. Be among the first to try the Santorini Hatzidakis from the indigenous Assyritko grape variety. It’s well-complimented with the salmon in black spices. Other unique wine offerings are the Kosher Wines from Israel. Why not try the Gamla Merlot while enjoying an American porterhouse steak? If the amber-coloured Rkatsiteli Pheasant Tears from Georgia’s Kakheti region is more to your liking, Muscat’s sommelier recommends the duck with plum glaze pairing. As the venue’s wine list is quite novel and extensive, it’s best to just come to taste for yourselves!
 
Ресторан MUSCAT збагатив свою винну карту чудовими новинками. Спробуйте червоне ігристе вино Sparkling Shiraz 2010 Schild Estate з південної Автралії з філе свинини, що запікається у хоспері. А під гусячу ніжку конфі з гарбузом оберіть новинку  - Pinot Noir Bianco 2015 La Crotta di Vegneron. Це італійське вино виготовлене з відомого у всьому світі сорту винограду Pinot Noir, але неочікувано в новому стилі білого вина. До страв з восьминогом замовте ароматний Vermentino від топового італійського виробника Col di Bacche, що з Тоскани. Мабуть, MUSCAT один з перших ресторанів Львова, в якому Ви зможете скуштувати грецьке вино, яке сьогодні є трендом у цілому світі. Будьте першим, хто спробує Santorini Hatzidakis Winery з місцевого винограду сорту Ассіртіко. Це вино складе хорошу пару лососю в чорних спеціях. Ще одним ексклюзивом у списку новинок ресторану є кошерні вина з Ізраїлю: cпробуй Gamla Merlot  з американським Портерхаусом. А до оранжевого вина Rkatsiteli Pheasant's Tears з Кахетії (Грузія) MUSCAT рекомендує скуштувати качку, запечену в сливовій глазурі. Список новинок довгий, тому  бронюйте столик й починайте дегустувати!